Щиро вітаємо шановну Світлану Аблакулівну з ювілеєм!

14.04.2022 21:09 Категорія: Привітання Автор:  пресслужба ВОУЛМГ

Сьогодні, 14 квітня, начальник Вінницького обласного управління лісового та мисливського господарства Бондар А.О. привітав з ювілеєм Світлану Аблакулівну Євтушок. До найкращих слів привітань та щирих побажань приєднався увесь колектив управління, адже ювілярка – людина доброго серця, щирої душі і справді улюблениця колективу.
Народилася іменинниця у селі Лисогора Вінницького району. Після закінчення середньої школи отримує бухгалтерську освіту, працює бухгалтером в Якушинецькому СПТУ.
У Вінницькому обласному управління лісового та мисливського господарства пані Світлана працює понад 40 років. Прийшла працювати сюди у 1981 році на посаду економіста. Потім працювала економістом у «Вінницяліссервісі». З 1993 року – бухгалте р у ДП «Вінницяліссервіс». З 2005 року - головний спеціаліст віділу бухобліку та звітності управління.
За ці чотири десятиліття ретельної,  важливої роботи з цифрами, звітностями і, звісно, з людьми, Світлана Аблакулівна зарекомендувала себе як відповідальний фаховий спеціаліст, надійна колега, щирий та чуйний друг і Людина з великої літери.  Її усі в колективі поважають, цінують тактовність, компетентність, ввічливість та доброту пані Світлани. І знають, що для іменинниці найвищою цінністю є її родина, дорослі доньки, онуки. Вона – чудова мати та любляча бабуся!
Ми щиро вітаємо іменинницю з 60-річним ювілеєм! Бажаємо міцного здоров’я, Божого благословення, тепла і злагоди у домівці. Бажаємо Вам побільше яскравих емоцій і незабутніх вражень, щоб Вас завжди зігрівали теплі слова близьких та рідних. Зичимо сміху, радості, здійснення усіх бажань. А головне побажання на сьогодні – мирного неба над головою у нашій Україні!
З повагою трудовий колектив Вінницького обласного управління лісового та мисливського господарства