Національний університет біоресурсів і природокористування (НУБіП) відкриває двері для навчання майбутнім лісівникам

09.06.2022 17:05 Категорія: Загальні новини Автор:  Пресслужба Вінницького ОУЛМГ

 
По завершенню непростого навчального року для випускників шкіл постає не менш важке завдання – вибір навчального закладу для здобуття професії. Проте багато юних лісівників Вінниччини вже давно визначились із професійним майбутнім. Традиційно один із кращих вишів, який готує спеціалістів лісового господарства – це Національний університет біоресурсів і природокористування України.
Здобути освіту майбутні лісівники можуть в університеті за спеціальністю (освітньою програмою) «Лісове господарство». Зарахування на навчання проводиться за результатами ЗНО 2019-2021 років або НМТ 2022 року.
Національний університет біоресурсів і природокористування України є одним із провідних закладів освіти, науки і культури в Україні. У 3-х навчально-наукових інститутах та 13-ти факультетах базового закладу університету (м. Київ) і в 10-ти відокремлених підрозділах НУБіП України навчається понад 26 тис. студентів та більше 600 аспірантів, докторантів і пошукувачів.
Навчальний процес і наукові дослідження в Університеті забезпечують понад 2600 науково-педагогічних і педагогічних працівників, у тому числі близько 300 професорів і докторів наук, понад 1000 доцентів і кандидатів наук.
До складу Університету входять структурні підрозділи, серед яких - Навчально-науковий інститут лісового і садово-паркового господарства. Підрозділ очолює академік, доктор сільськогосподарських наук, професор Лакида Петро Іванович.
Більш детальну інформацію для абітурієнтів можна знайти на сайті закладу: nubip.edu.ua/entrant