Дашівські лісівники продовжують весняне садіння лісу

04.04.2022 21:35 Категорія: Загальні новини Автор:  Пресслужба Вінницького ОУЛМГ

Сьогодні лісівники Вінниччини своєю працею підтримують економіку країни і таким чином наближують Україну до перемоги. Щодня усі держлісгоспи продовжують садити ліс. Дашівські лісівники також активно долучилися до виконання поставлених завдань.
Нещодавно лісівниками ДП «Дашівське ДЛМГ» (директор Кос І.Б.) проведено посадку лісових культур у кватралі 66 Дашівського лісництва. На площі 1,8 га було висаджено саджанці горіха чорного у кількості 4500 шт. У посадці брали участь працівники контори та штатні працівники підприємства на чолі з лісничим Смоляном Владиславом Сергійовичем.
Загалом цього року підприємство планує відтворити ліс на площі 32 га.
Цієї весни під час проведення акції "Створюємо ліси разом" на виконання програми Президента України "Зелена країна" в усіх держлісгоспах Вінницького обласного управління лісового та мисливського господарства заплановано створити 720 га лісових насаджень. На сьогодні виконано 76 відсотків робіт зі створення лісових культур.
Лісівники Вінниччини запрошують громадськість долучитись до посадки лісу і зробити свій внесок у зелене, квітуче, вільне майбутнє України. Наша спільна сумлінна праця – наш внесок у перемогу над російським окупантом.