Актуальні питання - в радіоефірі

14.04.2022 21:54 Категорія: ЗМІ про нас Автор:  пресслужба

Сьогодні прессекретар Вінницького ОУЛМГ Станіслав Вовк взяв участь у програмі "Віч-на-віч" Українського радіо Вінниця.
Обговорювали питання завершення лісокультурної кампанії на Вінниччині, під час якої лісгоспами Вінницького ОУЛМГ було відтворено 710 га у дежавному лісовому фонді та 20 га - створено нових лісів на деградованих землях. 
Також розмовляли про не менш актуальне на сьогодні - як працюють лісівники в умовах воєнного стану? Як своєю працею підтримують економіку країни, у якій йде війна?
А за перший квартал поточного року лісгоспами Вінниччини реалізовано продукції на суму майже 193 млн. грн. Це 110 відсотків у порівнянні з відповідним періодом 2021 року. Також лісгоспами за перший квартал поточного року сплачено податків до бюджетів всіх рівнів на суму 90 млн. грн. 
Сплачено військового збору на суму 1,3 млн грн. Також працівники лісгопів перераховували на користь ЗСУ свій одноденний заробіток. Приміром, лише Вінницький лісгосп таким чином допоміг нашій армії на суму 300 тис. грн. Держлісгоспи підтримують наших захисників, надаючи пально-мастильні матеріали, деревину, автотранспортні засоби тощо.
Усього з початку повномасштабного вторгнення росії на територію України до ЗСУ та територіальної оборони було залучено 250 штатних працівників лісгопів Вінниччини. Це, задумаймося, одна шоста від загальної кількості працівників системи лісового господарства Вінниччини.
Разом ми - сильні! Слава Україні! Героям слава!